Претензії Оператора ГТС на управління «Північним потоком-2» були жартом – Макогон

Читать на русском
Раніше Макогон, коментуючи рішення німецького суду щодо ПП-2, написав, що Оператор ГТС України планує запропонувати свої послуги з управління російським газопроводом
Сергій МакогонLIGA.net

Глава Оператора ГТС України Сергій Макогон заявив, що його слова про претензії України на управління російським газопроводом «Північний потік-2» жартом.

Про це він написав у своєму Facebook.

Раніше Макогон, коментуючи рішення німецького суду щодо ПП-2, написав, що Оператор ГТС України планує запропонувати свої послуги з управління російським газопроводом «Північний потік-2».

«Північний потік-2»: про що домовилися США та Німеччина і що про це думають в УкраїніЯкі гарантії США і Німеччина дають Україні в зв'язку із завершенням будівництва Північного потоку-2, і що про це думають в Україні та Росії.

Але пізніше Макогон додав, що це його висловлювання було жартом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Вищий земельний суд Дюссельдорфа 25 серпня повинен винести рішення за скаргою компанії-оператора російського газопроводу «Північний потік-2», поданої на Федеральне мережеве агентство Bundesnetzagentur.

Як відомо, газопровід «Північний потік-2» добудують у серпні. Раніше США і Німеччина офіційно домовилися, що проєкт буде завершено, але прийняли декларацію для України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: