В СН повідомили, коли можливий новий з'їзд партії

Читать на русском
З'їзд партії Слуга народу може відбутися паралельно з форумом політсили, який запланований на жовтень або листопад 2021 року.
Олександр Корнієнкофото СН Facebook

З'їзд партії «Слуга народу» може відбутися паралельно з масштабним форумом політсили, який запланований на осінь за участю президента Володимира Зеленського та кількох тисяч місцевих депутатів.

Про це повідомив голова партії Олександр Корнієнко в коментарі «Інтерфакс-Україна» у вівторок, 29 червня.

Економічний аудит держави: «Слуга народу» не виконала умови своєї обіцянкиЕкономічний аудит держави було проведено, але державними органами, а не із залученням вітчизняних та міжнародних компаній.

«З'їзд, можливо, буде разом з цим форумом, паралельно, тобто на майданчику форуму. Ми хочемо зробити цей форум мульти-майданчиком. Звичайно, буде локація, де всі зберуться послухати президента, керівників партії, а потім будуть інші «потоки», одним з яких може і бути, власне, і з'їзд партії», - розповів Корнієнко.

За його словами, на з'їзді партія планує вирішити питання щодо свого статуту, оскільки «в процесі роботи виникають певні техніко-комерційні моменти, які необхідно в статуті виправити».

«Можливо, ми поміняємо склад політичної ради: якось його «довантажити», а по іншим позиціям (кадровим - ред.) у нас немає необхідності щось зараз міняти», - додав нардеп.

Раніше в партії повідомляли, що форум «Слуги народу» за участю президента і місцевих депутатів, попередньо, відбудеться у жовтні або на початку листопада 2021 року.

Нагадаємо, попередній масштабний з'їзд політсили провели у березні цього року.

У червні членом фракції «Слуга народу» став Василь Вірастюк.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: