В СН розповіли, що Рада розгляне на двох позачергових засіданнях

Читать на русском
Рада на позачергових засідання 29 червня і 1 липня розгляне, зокрема, законопроєкт про корінні народи і закони про оборонний сектор.
Євгенія Кравчукфото СН

Верховна рада наступного тижня проведе два позачергових засідання - у вівторок 29 червня і четвер 1 липня. На порядку денному, зокрема, законопроєкт про корінні народи і закони про оборонний сектор.

Про це у п'ятницю, 25 червня, розповіла нардеп від «Слуги народу» Євгенія Кравчук, пише РБК-Україна.

Законопроєкти в Раді: скільки ініціатив зареєстрували в травніУ Верховній раді в травні зареєстрували 137 законопроєктів, 108 з них від народних депутатів.

За її словами, у вівторок будуть важливі оборонні законопроєкти.

«Зокрема, законопроєкт президента про національний опір. Він також схвалений профільним комітетом. І інший законопроект оборонного комітету про оборонну інфраструктуру», - повідомила нардеп.

Крім цього, у другому читанні депутати планують ухвалити документ, який повертає «чорнобильські» пільги, скасовані попереднім скликанням парламенту у 2014 році.

У четвер на порядку денному Ради - питання щодо кримських татар, а також закон президента про олігархів.

«Ми будемо розглядати на позачерговому засіданні у четвер пакет, який стосується Криму і кримських татар. Мова про законопроект про корінні народи, який подав президент. Він уже наробив багато шуму, і була істерика у Російській Федерації. Я дуже сподіваюся, що в залі ми приймемо за основу і в цілому в четвер, як і рекомендував профільний комітет», - зазначила нардеп.

Також на порядку денному скасування вільної економічної зони Крим. Крім цього буде законопроект по податки, поданий Кабінетом міністрів, який розширює податкову базу, в тому числі збільшує формулу нарахування ренти, додала Кравчук.

Нагадаємо, ВР на наступному тижні збереться на два позачергових засідання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: