Карантинні виплати отримали майже всі, хто подавав заявки – Пенсійний фонд

Читать на русском
Згідно з інформацією Пенсійного фонду, виплати були проведені за 339 939 заявами, по кожному було виплачено 8000 гривень
Ілюстративне фотоslovoidilo.ua

В Україні 7 червня остаточно завершилося фінансування карантинних виплат від держави застрахованим особам - державної допомоги найманим працівникам та підприємцям, які зазнали збитків від карантинних обмежень у лютому-травні 2021 року.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики.

Карантинні виплати: як отримати від держави 8 тисяч гривеньУ березні 2021 року уряд знову пообіцяв бізнесові виплатити по 8 тисяч гривень компенсації за збитки від локдауну. Як та хто може отримати ці гроші ‒ покрокова інструкція.

Згідно з інформацією Пенсійного фонду, виплати були проведені за 339 939 заявами, по кожному було виплачено 8000 гривень, загальна сума склала 2719,5 млн грн.

Нагадаємо, 17 травня стало відомо, що в Україні 8 тисяч гривень допомоги від держави виплатили по третині заявок від представників бізнесу, чия діяльність постраждала через карантин.

Нагадаємо, підприємці та наймані працівники, діяльність яких була припинена через «червону» зону карантину, з 19 квітня 2021 року могли подати заяви на отримання допомоги від держави в сумі 8 тис.грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: