Виплати бізнесу через локдаун: заявку можна подавати з 19 квітня

Читать на русском
З 19 квітня ФОП і наймані працівники можуть подавати заявки на отримання 8 тисяч гривень через обмеження карантину.
Денис Шмигальфото Думська

В Україні з наступного тижня ФОП і наймані працівники можуть подавати заявки на отримання 8 тисяч гривень через обмеження їхньої діяльності у «червоних» зонах.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у середу, 14 квітня, в Telegram.

Карантинні виплати: як отримати від держави 8 тисяч гривеньУ березні 2021 року уряд знову пообіцяв бізнесові виплатити по 8 тисяч гривень компенсації за збитки від локдауну. Як та хто може отримати ці гроші ‒ покрокова інструкція.

«З 19-го квітня ФОПи та наймані працівники з «червоних» карантинних зон зможуть надсилати заявки на отримання 8 тисяч гривень допомоги від держави. Механізм подачі заявок залишається простим та зручним - через портал чи застосунок Дія. Зараз на цю програму підтримки планується витратити близько 3 млрд грн», - написав він.

Нагадаємо, в Україні цієї весни знову повернули «карантинні» 8 тисяч гривень. Рада наприкінці березня схвалила відповідний законопроєкт.

У Кабміні оприлюднили список видів економічної діяльності, у якій підприємці та наймані працівники в «червоних» зонах карантину можуть претендувати на отримання допомоги.

«Слово і діло» докладно писало, як ФОП отримати 8 тисяч гривень від держави.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: