Стало відомо, скільки ФОП вже отримали «карантинні» 8 тисяч

Читать на русском
В Україні станом на сьогоднішній день 8 тисяч гривень допомоги від держави виплатили по третині заявок від бізнесу.
фото з відкритих джерел

В Україні станом на сьогодні 8 тисяч гривень допомоги від держави виплатили по третині заявок від представників бізнесу, чия діяльність постраждала через карантин.

Такі дані озвучили на селекторній нараді під головуванням президента Володимира Зеленського 17 травня, передає пресслужба ОПУ.

Карантинні виплати: як отримати від держави 8 тисяч гривеньУ березні 2021 року уряд знову пообіцяв бізнесові виплатити по 8 тисяч гривень компенсації за збитки від локдауну. Як та хто може отримати ці гроші ‒ покрокова інструкція.

Як повідомляється, всього від ФОП було зареєстровано понад 360 тисяч заявок на отримання допомоги у зв'язку з локдауном. За 120 тисячами з них вже проведена виплата.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що держава направила підприємцям 1 млрд грн, і найближчим часом буде виплачено ще 400 млн грн.

Нагадаємо, підприємці та наймані працівники, діяльність яких була припинена через «червону» зони карантину, з 19 квітня 2021 року могли подати заявки на отримання допомоги від держави в сумі 8 тис. грн.

На сьогоднішній день в Україні вже немає «червоних» зон. У Кабміні анонсували перехід деяких регіонів до «зеленої».

Шмигаль анонсував перехід низки областей до «зеленої» зониЧастина регіонів України найближчим часом можуть перейти до зеленої зони карантину, заявив Денис Шмигаль.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: