«Укрзалізниця» оновила карантинні правила для потягів

Читать на русском
Поїзди в Україні курсують без обмежень. Таке рішення прийнято після того, як Житомирська область вийшла із червоної зони карантину.
Фото з відкритих джерел.

З середи, 5 травня, поїзди в Україні курсують без обмежень.

Таке рішення прийнято після того, як Житомирська область вийшла із «червоної» зони карантину, інформує пресслужба «Укрзалізниці».

Літаком чи потягом: як дешевше доїхати з Києва до облцентрівЯк відрізняються ціни на авіаперельоти та пасажирські залізничні перевезення з Києва в обласні центри, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«У зв'язку із цим «Укрзалізниця» оперативно відкриває висадку-посадку, а також продаж проїзних документів до/від станцій Житомир, Коростень, Бердичів, Чуднів-Волинський, Печанівка, Малин, Яблунець, Радулино, Новоград-Волинський, Білокоровичі, Олевськ», - йдеться у повідомленні.

Також в УЗ звернулися до пасажирів з проханням дотримуватися маскового режиму в дорозі, ретельно мити руки та утриматися від подорожей в разі поганого самопочуття,щоб зменшити ризик поновлення карантинних заходів та захиститися від вірусу.

Раніше «Укрзалізниця» збільшила кількість додаткових рейсів на травневі свята.

Нагадаємо, в Україні спостерігається спад рівня захворюваності.

Скільки часу обласні центри України перебували у різних зонах адаптивного карантину, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: