Названа тема форуму «Украіна.30» на наступному тижні

Читать на русском
Всеукраїнський форум Україна 30, який пройде у Києві з 7 по 9 червня, буде присвячено екології.
facebook.com/Forum.Ukraine30

Всеукраїнський форум «Україна 30», який пройде в Києві з 7 по 9 червня, буде присвячено екології.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ.

У відкритті форуму 7 червня візьме участь президент України Володимир Зеленський.

Інтерв'ю міністра захисту довкілля Романа Абрамовського: «Видобувати бурштин стало невигідно»Міністр екології Роман Абрамовський в інтерв'ю Слово і діло розповів про доходи від законного видобутку бурштину, ситуацію з довкіллям в ОРДЛО і про законопроєкт про управління відходами.

«Учасники заходу, зокрема представники Офісу президента, Кабінету міністрів, Верховної ради, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, представники ООН, Єврокомісії, міжнародні експерти, говоритимуть про боротьбу з глобальною зміною клімату та посилення ролі України в цьому процесі» , - йдеться в повідомленні.

Крім того, під час форуму мова піде про сучасні підходи в сфері захисту навколишнього середовища: по охороні лісів, переробки відходів, захисту та збереження водних ресурсів та природно-заповідного фонду, розвитку Чорнобильської зони відчуження і перетворення її в привабливий туристичний об'єкт.

Також заплановані дискусії про «зелену» економіку, Екоконтроль і запобігання промислового забруднення. Окрема сесія буде присвячена екоціфровізаціі.

Нагадаємо, РНБО зайнялася питанням якості питної води в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: