Тепловики на Львівщині вимагали хабарі за стабільну подачу електроенергії до житлових будинків

Читать на русском
У Львівській області чиновник ТОВ Нафтогаз Тепло налагодив масштабну схему отримання хабарів.
ssu.gov.ua

Служба безпеки України викрила корупційну схему, яку організував керівник філії НАК «Нафтогаз України» у Львівській області.

Про це повідомляє пресслужба СБУ у вівторок, 1 червня.

Контроль ОП та суди: що стримує антикорупційну реформу в УкраїніЯк в Україні розпочиналася антикорупційна реформа і в якому стані вона перебуває зараз, читайте в матеріалі Слово і діло.

Співробітники спецслужб попередньо встановили, що посадовець філії «Новояворівські електромережі», управління якого здійснює ТОВ «Нафтогаз Тепло», налагодив схему отримання хабарів.

Зокрема, за 1,4 млн гривень чиновник обіцяв не створювати штучних перешкод у підключенні житлового будинку до електромереж, а також обіцяв посприяти в стабільному забезпеченні споживачів електроенергією.

Правоохоронці затримали чиновника за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України при отриманні авансу в 1 млн гривень.

Затриманому готуються повідомити про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) ККУ.

Зараз тривають слідчі дії, перевіряється інформація про можливі інші факти отримання хабарів.

Нагадаємо, у Вінниці відключили гарячу воду через борги перед «Нафтогазом».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: