Зарплати антикорупціонерів: скільки у квітні заробили глави НАБУ, НАЗК та САП

Читать на русском

«Слово і діло» стежить не тільки за тим, як українські політики і чиновники виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні пропонуємо подивитися, які зарплати у квітні були у керівників антикорупційних органів.

Найбільш високооплачуваний антикорупціонер квітня – заступник директора НАБУ Анатолій Новак, він заробив 388 тис. 366 грн. Крім окладу і надбавок, йому виплатили 194 тис. грн як матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань.

Директор НАБУ Артем Ситник заробив 243 тис. 848 грн. Два інших його заступника – Гізо Углава і Тетяна Варварська – 175 тис. 657 грн і 162 тис. 395 грн відповідно.

У Національному агентстві з питань запобігання корупції найбільше заробив заступник голови Іван Пресняков – 351 тис. 275 грн. Це з урахуванням премії, відпускних та матеріальної допомоги на оздоровлення.

Роман Сухоставець заробив 297 тис. 701 грн у квітні, йому виплатили премію і допомогу для вирішення соціально-побутових питань. Зарплата очільника НАЗК Олександра Новікова склала 228 тис. 87 грн, з премією і відпускними. Олександр Стародубцев заробив 138 тис. 263 грн.

Виконувач обов'язків керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук заробив 106 тис. 102 грн у минулому місяці.

Зарплати керівників антикорупційних органів за березень можна подивитися на нашій інфографіці.

Нагадаємо, «Слово і діло» разом з юристами і політологами проаналізувало, як в Україні розпочиналася антикорупційна реформа і в якому стані вона зараз.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: