У Зеленського оцінили роботу Криклія і Петрашка в Кабінеті міністрів

Читать на русском
Міністерство інфраструктури, заявив Подоляк, допускало прорахунки в управлінні галуззю, а Мінекономіки демонструвало брак ініціатив
Михайло ПодолякFacebook

В Офісі президента України оцінили роботу Владислава Криклія та Ігоря Петрашка на посаді міністрів інфраструктури та економіки. Відзначається, що до обох є певний набір претензій.

Про це повідомив радник глави ОПУ з антикризових комунікацій Михайло Подоляк в коментарі «РБК-Україна».

Міністерство інфраструктури, заявив Подоляк, допускало прорахунки в управлінні галуззю, в тому числі у сфері залізничного транспорту, а також неодноразово потрапляло в скандали. А по Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства відчувався «дефіцит ініціатив» - наприклад, щодо захисту української промисловості та підприємців під час коронакризису, а також брак комунікації з боку міністра.

«Потрібно активізувати деякі процеси, зробити роботу міністерств більш ініціативною», - пояснив Подоляк.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль 14 травня вніс до Ради подання про відставку міністра охорони здоров'я України Максима Степанова.

У відставку також подали міністр інфраструктури Владислав Криклій і міністр розвитку економіки Ігор Петрашко.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія 17 травня заявив, що фракція схвалила всі запропоновані кандидатури нових міністрів; Олександра Кубракова та Олексія Любченка призначать на посади міністрів інфраструктури та економіки, а головний санітарний лікар Віктор Ляшко стане новим міністром охорони здоров'я.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: