Всі кандидати на посади міністрів дали згоду очолити міністерства – Арахамія

Читать на русском
На пряме запитання щодо того, чи погодилися кандидати очолити Міністерства, Арахамія відповів ствердно
Давид АрахаміяСкриншот

Всі кандидати, яких пророкують на місця міністрів, які йдуть у відставку, згодні очолити Міністерства. Так, головний санітарний лікар Віктор Ляшко погодився очолити Міністерство охорони здоров'я, голова «Укравтодору» Олександр Кубраков – Міністерство інфраструктури, а голова ДПСУ Олексій Любченко – Міністерство економіки.

Про це заявив глава парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«Я думаю, що найбільш вірогідним кандидатом (на пост глави МОЗ – ред.) є пан Ляшко. На Міністерство економіки планується як кандидат діючий голова податкової, пан Любченко. На Міністерство інфраструктури - колишній наш колега, діючий голова «Укравтодору» Кубраков», - підтвердив Арахамія кандидатури.

При цьому на пряме запитання щодо того, чи погодилися кандидати очолити Міністерства, Арахамія відповів ствердно.

Нагадаємо, 14 травня двоє міністрів написали заяви про свою відставку з посад. Піти з постів за власним бажанням хочуть Владислав Криклій та Ігор Петрашко.

Того ж дня до Верховної Ради України надійшло подання прем'єр-міністра України про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: