У «Слузі народу» визначилися з кандидатами на посади двох міністрів – ЗМІ

Читать на русском
Під час сьогоднішнього засідання фракція «Слуга народу» попередньо схвалила кандидата на посаду міністра розвитку економіки.
Коллаж РБК-Україна

Під час сьогоднішнього засідання фракція «Слуга народу» попередньо схвалила кандидата на посаду міністра розвитку економіки. Нардепи попередньо підтримали кандидатуру чинного голови податкової Олексія Любченка.

Про це РБК-Україна розповів один з членів фракції «Слуга народу».

За словами співрозмовника, формального голосування не було, але й проти кандидатури Любченка ніхто не виступив.

Петрашка відправляють у відставку: як міністр економіки виконував обіцянкиМіністр економіки Ігор Петрашко, який написав заяву про звільнення, виконав 53 відсотки обіцянок.

«Після голосування за відставку Петрашка ми будемо збирати підписи за Любченка, потім на їхній підставі прем'єр внесе цю кандидатуру до Ради», - сказав він.

Крім того, як сказала заступник голови фракції Євгенія Кравчук, СН також підтримала кандидатуру керівника «Укравтодору» Олександра Кубракова на посаду голови Мінінфраструктури.

За її словами, депутати провели голосування за цю кандидатуру й підтримали її одноголосно. Крім того, як зазначила Кравчук, Владислав Криклій та Ігор Петрашко «залишаться в команді» після того, як ВР проголосує за їхнє звільнення з міністерських посад.

Нагадаємо, 14 травня двоє міністрів написали заяви про свою відставку з посад. Піти від посад за власним бажанням хочуть Владислав Криклій та Ігор Петрашко.

У той же день Верховну раду України надійшло подання прем'єр-міністра України про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: