Україна не потребує військ Заходу в якості підтримки – Кулеба

Читать на русском
Україна не потребує іноземних військ на своїй території і Україна не розраховує, що НАТО через неї почне війну з Росією.
Дмитро Кулеба112 Україна

Україна не потребує західних військ для захисту своєї території та очікує від Заходу підтримки іншого роду.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, повідомляє Deutsche Welle.

«Це наша земля і наші люди, тому будемо боротися за них і захищати їх. Ми не розраховуємо на прибуття іноземних військ для допомоги нам. Але очікуємо від наших партнерів забезпечення України тією підтримкою, яку вони можуть запропонувати, щоб допомогти нам вистояти в цьому конфлікті за нашу країну», - зазначив він.

Військова допомога Україні: як з роками змінювалася підтримка США та ЄСЯк з роками змінювалася військова допомога Україні від ЄС та США, дивіться в інфографіці Слово і діло .

Щобільше, додав міністр, Україна не розраховує, що НАТО через неї почне війну з Росією.

«Україна поки - не член НАТО. Однак наші партнери можуть допомогти нам захиститися, і я впевнений, що все так і буде», - сказав він.

Нагадаємо, американське видання The Washington Post з посиланням на дослідження Лондонського Королівського коледжу і Ліверморської національної лабораторії зазначає, що Захід не надасть Україні військову підтримку, якщо вона вирішить першою почати військові дії проти Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: