США передадуть Україні зенітні, протикорабельні та протитанкові ракети у разі атаки РФ – WSJ

Читать на русском
Пропозиції передбачають озброєння України засобами протиповітряної оборони, протикорабельною та протитанковою зброєю
Супутникове фотоwsj.com

Адміністрація президента США Джозефа Байдена серед планів, спрямованих на реагування у разі агресії Росії проти України, готує передачу Україні численної ракетної зброї, а також санкції проти РФ.

Про це повідомляє Wall Street Journal.

«Змова політологів»: про що скаже Путін 21 квітня і чи чекати вторгнення в УкраїнуНайближчим часом російський лідер навряд чи вирішить вводити війська в Україну, а, швидше за все, планує поглинання Білорусі.

Співробітники адміністрації Байдена підготували пропозиції, які передбачають озброєння України засобами протиповітряної оборони, протикорабельною і протитанковою зброєю. Але проєкти цих рішень поки не були надані Байдену.

Раніше видання повідомило, що чисельність російських бойових літаків, які зосереджені біля кордонів України та в тимчасово окупованому Криму, виявилася абсолютно непорівнянна з попередніми оцінками.

Глава зовнішньополітичної служби Європейського Союзу Жозеп Боррель заявив, що Росія стягнула до українських держкордонів близько 150 тисяч своїх військових. Це найбільша чисельність військ, яку коли-небудь розгортала РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: