Відставку Степанова обговорять на засіданні 17 травня – нардеп

Читать на русском
Раніше в СН вже обіцяли обговорити відставку Степанова в перших і десятих числах травня, проте досі так і не провели засідання
Олександр КорнієнкоFacebook

У понеділок, 17 травня депутати від фракції «Слуга народу» на своєму засіданні мають намір обговорити питання про відставку глави МОЗ Максима Степанова.

Про це повідомив перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко 13 травня в ефірі телеканалу «Україна 24».

«У нас буде засідання фракції, здається, в понеділок, і ми там все обговоримо. У нас є частина людей, які гаряче «за» звільнення, частина людей, які не дуже «за», і частина людей, які гаряче «проти». Тому необхідно домовитися», - розповів він.

Нагадаємо, кілька тижнів тому стало відомо, що в Раді збирають підписи для проведення позачергового засідання з питання відставки Максима Степанова. Як заявили у фракції «Голос», було зібрано понад 150 підписів.

При цьому раніше глава фракції СН в парламенті Давид Арахамія вже обіцяв, що фракція «Слуга народу» обговорить питання можливої відставки міністра охорони здоров'я України Максима Степанова на засіданні в десятих числах травня. Орієнтовно, розглядаються кілька кандидатів на посаду голови МОЗ, серед яких - Віктор Ляшко.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: