Шмигаль назвав міністра, якому загрожує відставка

Читать на русском
В Україні на сьогоднішній день під загрозою звільнення опинився лише один міністр, роботою якого незадоволена Рада.
Денис Шмигальфото УНІАН

В Україні на сьогоднішній день під загрозою звільнення опинився лише один міністр, роботою якого незадоволена Верховна рада.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в інтерв'ю РБК-Україна.

Голові МОЗ загрожує відставка у разі зриву вакцинації: як Степанов виконував обіцянкиМаксим Степанов на посаді міністра охорони здоров'я виконав 22 обіцянки, провалив – 24. Ще 96 зараз в процесі виконання.

Він підтвердив, що у Раді незадоволені деякими міністрами і Кабмін готовий у разі потреби приймати кадрові рішення. За його словами, в даному випадку мова йде про главу МОЗ Степанова.

«Недоторканних немає і ротації в уряді можливі. Конкретних кандидатур на сьогоднішній день у мене на розгляді немає...У Верховній раді зібрані підписи, фактично є постанова про звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Це поки єдина точка напруги, яка існує по відношенню до міністрів», - повідомив Шмигаль.

На питання, чи є вже кандидат на заміну Степанову, прем'єр відповів, що з його боку це обговорювати буде некоректно.

«Я завжди говорив і говорю: немає недоторканних урядів, міністрів і прем'єрів. Кожен повинен відповідати за результати своєї роботи і бути абсолютно готовим залишити свою посаду у разі неефективної або некоректної роботи», - додав глава Кабміну.

Нагадаємо, кілька тижнів тому стало відомо, що у Раді збирають підписи для проведення позачергового засідання щодо питання відставки Максима Степанова. Як заявили у фракції «Голос», було зібрано понад 150 підписів.

У СН прокоментували можливу відставку Степанова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: