ВР збереться на засідання щодо питання відставки Степанова – нардеп

Читать на русском
У Верховній раді зібрали голоси для проведення позачергового засідання, на якому винесуть питання про відставку глави МОЗ Степанова.
Ярослав Железнякфото з відкритих джерел

У Верховній раді зібрали голоси для проведення позачергового засідання, на якому винесуть питання про відставку голови МОЗ Максима Степанова.

Про це повідомив нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк в середу, 28 квітня, в Telegram.

Голові МОЗ загрожує відставка у разі зриву вакцинації: як Степанов виконував обіцянкиМаксим Степанов на посаді міністра охорони здоров'я виконав 22 обіцянки, провалив – 24. Ще 96 зараз в процесі виконання.

За його словами, на сьогоднішній день для проведення засідання вдалося зібрати понад 150 підписів.

«Пам'ятаєте, як я анонсував збір підписів від «Голосу» за позачергове засідання щодо звільнення Степанова, коли оголосили карантин вихідного дня? Ось, нарешті необхідні 150+ підписів є. Позачергове за нашу постанову про відставку міністра охорони здоров'я відбудеться», - написав нардеп.

Нагадаємо, ще 1 квітня стало відомо, що в «Голосі» збирають підписи за відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова через складну ситуацію з коронавірусом в Україні.

Крім того, в Раді було зареєстровано проєкт постанови №3938 про звільнення глави МОЗ.

Перший віцеспікер Ради Руслан Стефанчук в інтерв'ю заявив, що зараз обговорюється питання заміни одного з міністрів, проте він не уточнив, про кого йде мова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: