Медведчук з'явився до Офісу генпрокурора

Читать на русском
Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому напередодні генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру у держзраді, прибув на допит до ОГП.
скріншот з відео

Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому напередодні генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді, прибув на допит до ОГП.

Трансляцію з-під будівлі Офісу генпрокурора вело hromadske в каналі YouTube.

Справа Медведчука: що буде з нардепом після підписання підозри про держзрадуЩо буде з Віктором Медведчуком і яку вагу має підписана підозра про держзраду, читайте в матеріалі Слово і діло.

Як заявив Медведчук, він прийшов, тому що не має наміру ховатися від СБУ, Офісу генпрокурора або інших правоохоронних органів.

За його словами, поки що він не отримав підозру, про яку напередодні повідомила Венедіктова.

«Я не можу коментувати обставини підозри, поки. Я це оцінюю як дії, спрямовані на політичні репресії. Вони поступово реалізуються через правоохоронні органи. Я підкреслюю, що вчора, коли проводилися обшуки, ми не були в Києві, були в сусідній області.Зрозуміло, що я не збираюся ховатися ні від СБ, ні від інших правоохоронних органів», - сказав Медведчук.

При цьому він додав, що не відчуває своєї провини, готовий до захисту, а також «готовий до будь-якого результату».

«Звичайно я готовий (до тримання під вартою), але це буде порушенням», - заявив він.

Віктор Медведчук прийшов на допит до Офісу генпрокурора / Наживоhromadske

Нагадаємо, 11 травня Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

У київському будинку нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, проти якого ввела санкції Рада нацбезпеки, СБУ провела обшуки. Обшуки пройшли і в офісі ОПЗЖ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: