Дружина Медведчука зараз перебуває в одній з країн Євросоюзу – ЗМІ

Читать на русском
Тим часом, поки Марченко відпочиває на території ЄС, українські правоохоронці намагаються виявити Медведчука, щоб вручити йому підписану генпрокурором підозру
Марченко та Медведчукpanoptikon.org

Поки українські правоохоронці намагаються встановити місцезнаходження кума Путіна, народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, його дружина Оксана Марченко, як передбачається, знаходиться в Хорватії.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Як стверджує видання, вранці 11 травня Марченко опублікувала у своєму Instagram фото з пейзажами, морем і квітами. Геолокація знімка визначається на території Хорватії.

Справа Медведчука: що буде з нардепом після підписання підозри про держзрадуЩо буде з Віктором Медведчуком і яку вагу має підписана підозра про держзраду, читайте в матеріалі Слово і діло.

Тим часом поки Марченко відпочиває на території ЄС, українські правоохоронці намагаються виявити Медведчука, щоб вручити йому підписану генпрокурором підозру. Однак знайти кума Путіна поки що не вдається.

Нагадаємо, 11 травня Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

У Київському будинку нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, проти якого ввела санкції Рада нацбезпеки, СБУ провела обшуки.

Пізніше Медведчук вперше дав коментар щодо підписаної йому підозри в державній зраді та обшуках в його будинку та офісі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: