На Всесвітньому конгресі з вакцин визначили найкращий препарат

Читать на русском
Відзначається, що препарат Moderna переміг відразу у двох номінаціях; також високо оцінили вакцину, розроблену Pfizer/BioNTech
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

На Всесвітньому конгресі вакцин-2021 у середу, 5 травня, був обраний кращий антикоронавірусний препарат - їм визнали вакцину виробництва американської компанії Moderna.

Про це повідомляє ТАСС.

Відзначається, що препарат Moderna переміг у номінаціях «Краща вакцина від COVID» і «Краща нова технологія/платформа для вакцини». Також високих оцінок удостоїлася вакцина, розроблена американською компанією Pfizer спільно з німецькою BioNTech.

Вакцина: історія появи, користь і побічні ефектиІсторія появи вакцинації у світі, можливі побічні ефекти та користь – на відео Слово і діло.

При цьому в шорт-лист номінантів на кращу covid-вакцину потрапив препарат виробництва британсько-шведської компанії AstraZeneca. А також - несподівано-російський «Супутник V».

Раніше у ВООЗ вказували, що пандемія коронавірусу у світі посилюється. Минулого тижня ВООЗ зафіксувала таку ж динаміку, яка була в перші 5 місяців пандемії COVID-19.

Нагадаємо, до цього глава ВООЗ говорив, що пандемію коронавірусу у світі вдасться взяти під контроль вже в найближчі місяці. Водночас він був стурбований тим, що коронавірус почав швидше поширюватися у віковій групі 25-59 років.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: