ВООЗ рекомендує продовжити режим надзвичайної ситуації

Читать на русском
Комітет ВООЗ рекомендував продовжити режим надзвичайної ситуації у світовій охороні здоров'я, через те, що пандемія як і раніше являє собою надзвичайну подію.

Комітет ВООЗ рекомендував продовжити режим надзвичайної ситуації у світовій охороні здоров'я, через те, що пандемія як і раніше являє собою надзвичайну подію, яка продовжує негативно впливати на здоров'я населення в усьому світі.

Про це повідомляє пресслужба ВООЗ.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Комітет зазначив, що ситуація з пандемією залишається критичною, тому такі заходи необхідні.

«Комітет погодився з тим, що пандемія COVID-19 залишається надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я, що має міжнародне значення (PHEIC), і надав рекомендації Генеральному директору», - йдеться в повідомленні.

Раніше в ВООЗ повідомили про те, що світ наближається до найвищого рівня поширення коронавірусу за весь час пандемії. За останні два місяці спостерігається майже дворазове щотижневий приріст числа нових хворих.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: