Пандемія коронавірусу в світі посилюється – ВООЗ

Читать на русском
Пандемія коронавірусу в світі посилюється. Минулого тижня ВООЗ зафіксувала таку саму динаміку, яка була в перші 5 місяців пандемії COVID-19.

Пандемія коронавірусу в світі посилюється. Минулого тижня ВООЗ зафіксувала таку саму динаміку, яка була в перші 5 місяців пандемії COVID-19.

Про це заявив голова Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреісус на брифінгу в Женеві.

Як розповів голова ВООЗ, в світі шостий тиждень поспіль спостерігається зростання кількості нових смертей від коронавірусу.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

«У всьому світі пандемія COVID-19 продовжує посилюватися. Нові випадки ростуть 9-й тиждень поспіль, а смерті - 6-й тиждень поспіль. Якщо поглянути на динаміку, було майже стільки ж випадків в світі минулого тижня, як у перші 5 місяців пандемії», - сказав він.

Нагадаємо, до цього голова ВООЗ говорив, що пандемію коронавірусу в світі вдасться взяти під контроль вже в найближчі місяці. У той же час він був стурбований тим, що коронавірус почав швидше поширюватися у віковій групі 25-59 років.

Також повідомлялося про те, що комітет ВООЗ рекомендував продовжити режим надзвичайної ситуації в світовій охороні здоров'я, через те, що пандемія як і раніше являє собою надзвичайну подію, яка продовжує негативно впливати на здоров'я населення в усьому світі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: