«Редколегія» на Skrypin.ua: ліквідація ОАСК та підтримка Байденом України

Читать на русском

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Богданом Буткевичем і Леонідом Швецем.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Богданом Буткевичем і Леонідом Швецем. Під час ефіру мова піде про ліквідацію ОАСК і підтримку президентом США Джо Байденом України.

Цього тижня президент Володимир Зеленський вирішив ліквідувати ОАСК. Законопроект з такою ініціативою він подав до Ради як невідкладний. У ОАСК відреагували на такий вчинок Зеленського.

Парламент може розглянути законопроект про ліквідацію Окружного адмінсуду Києва на наступному пленарному тижні.

РЕДКОЛЕГІЯ: Байден з нами / Ліквідація ОАСКskrypin.ua

Також нагадаємо, 16 квітня президент США Джозеф Байден виступив із офіційною заявою, яке стосується ситуації навколо Росії.

Коментуючи рішення про санкції, Байден заявив, що вони введені проти РФ за втручання у вибори і за кібератаку. Однак вони не такі сильні, як могли бути, тому що США хоче стабільних відносин з Росією і не хоче ескалації. Тому він і Путін повинні влітку зустрітися Європі - щоб вирішити питання, що накопичилися і на новому двосторонньому саміті спробувати запустити діалог про стратегічної безпеки.

Також Байден зазначив, що США стурбовані нарощуванням російської військової активності навколо України, але при цьому налаштовані на деескалацію ситуації і готові до конструктивного діалогу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: