Тупицький потрапив до лікарні – адвокат

Читать на русском
Олександра Тупицького госпіталізували до інституту Амосова. У четвер, 15 квітня, він знову не з'явився в суд. Засідання перенесли.
Олександр Тупицькийфото РБК-Україна

Відсторонений голова КСУ Олександр Тупицький знову не з'явився на засідання суду щодо обрання йому запобіжного заходу, оскільки був госпіталізований.

Про це повідомив адвокат Тупицького Костянтин Дорошенко в Печерському райсуді столиці, де сьогодні, 15 квітня, повинні були розглянути клопотання прокуратури про обрання йому запобіжного заходу, передає Укрінформ.

Двовладдя та конституційна криза: чим загрожує звільнення Тупицького та КасмінінаЗеленський звільнив Тупицького та Касмініна з КСУ, чи законне таке рішення та які його наслідки.

За його словами, Тупицького сьогодні госпіталізували до Інституту Амосова.

«Олександр Миколайович був госпіталізований в Інститут Амосова, де перебуває на стаціонарному лікуванні», - заявив адвокат.

У зв'язку з цим захист попросив суд перенести обрання запобіжного заходу.

У той же час прокурор Олексій Донський заявив, що Тупицький систематично не з'являється до суду, тому він виступив з клопотанням про застосування до нього примусового приводу.

Слідчий суддя постановив перенести судове засідання у справі Тупицького на 29 квітня.

Нагадаємо, глава НАЗК Олександр Новіков направив до суду 2 протоколи про адміністративне порушення щодо відстороненого голови КСУ Олександра Тупицького. Однак Тупицький вже двічі не з'являвся на засідання суду.

Так, Печерський районний суд 7 квітня переніс засідання з обрання йому запобіжного заходу на 15 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: