У Зеленського озвучили, що сьогодні розгляне РНБО

Читать на русском
На засіданні РНБО 15 квітня розглянуть, зокрема, загострення на Донбасі і другий пакет санкцій проти контрабандистів.
president.gov.ua

Сьогодні, 15 квітня, відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони. Серед питань порядку денного – загострення на Донбасі і другий пакет санкцій проти контрабандистів.

Про це повідомили у прес-службі ОПУ.

Тонкощі трактування: чому останнє рішення РНБО спричинило хвилю обуренняЧим для України можуть обернутися рішення РНБО, котрі є суперечливими у правовому полі, читайте в матеріалі «Слово і діло».

«Одне з ключових питань порядку денного РНБО зі зрозумілих причин буде розглянуте в таємному режимі і стосуватиметься обговорення ситуації на Донбасі. Держава цілком розуміє всі наявні ризики, прораховує будь-які варіанти розвитку подій, має відповідну інформацію за всіма актуальними напрямками, постійно корелює свої позиції з партнерами», – йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією ОПУ, Рада нацбезпеки розгляне другий розширений пакет персональних санкцій стосовно організаторів і виконавців контрабандних схем.

На засіданні також будуть обговорювати більш широкі питання, що стосуються економічної безпеки держави. Ще однією темою стане кібербезпека.

Нагадаємо, протягом двох місяців засідання РНБО проходять майже кожну п'ятницю. Цього разу графік змістили через візит Зеленського до Парижу 16 квітня.

Раніше РНБО запровадила санкції проти колишніх військових за держзраду, проти Віктора Януковича і його оточення, а також проти нардепа ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини за фінансування тероризму.

А 4 квітня президент Володимир Зеленський своїм указом №140 ввів у дію рішення РНБО про санкції проти «топ10 української контрабанди».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: