Зеленський планує візит на Донбас цього тижня – ЗМІ

Читать на русском
Причиною візиту президента стане важке загострення ситуації на лінії фронту і загибель кількох українських військових
Зеленський на Донбасіpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас, де дуже сильно загострилася ситуація на лінії розмежування в зоні Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на власне інформоване джерело.

Візит, за словами джерела, призначений на 8 або 9 квітня. У поїздці Зеленського супроводжуватиме керівник офісу президента Андрій Єрмак. Інших деталей і подробиць майбутньої поїздки президента на Донбас джерело виданню не розголошувало.

Дев’ять смертей та 250 обстрілів: як минув березень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж березня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

У вівторок, 6 квітня, на Донбасі збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню - в результаті ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець.

Україна другий день поспіль зазнає втрат на Донбасі. Сьогодні один військовий підірвався на міні, ще один загинув через обстріл з боку бойовиків.

Нагадаємо, на Донбасі 5 квітня загинули відразу двоє українських військових. Так, в районі Авдіївки боєць ООС отримав смертельні поранення в результаті обстрілу зі стрілецької зброї. Пізніше стало відомо, що в районі Золотого через ворожу атаку бойовиків український військовий отримав поранення не сумісні з життям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: