Названо ім'я бійця ООС, який загинув через обстріл біля Золотого

Читать на русском
На Донбасі в результаті обстрілу 5 квітня біля Золотого-4 загинув військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади Віктор Гелебрант.
фото з відкритих джерел

Внаслідок обстрілу в зоні ООС 5 квітня біля Золотого-4 загинув військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка 49-річний Віктор Гелебрант.

Про це повідомляється на офіційній сторінці бригади в Facebook у вівторок, 6 квітня.

Стало відомо ім'я бійця, загиблого під ШумамиУ зоні проведення операції Об'єднаних сил у суботу, 3 квітня, загинув сержант Сергій Сулима.

«Увечері 5 квітня, рашистський кат вийшов на полювання: пострілом у голову зі стрілецької зброї було вбито нашого побратима молодшого сержанта Гелебранта Віктора Васильовича. Боєць перебував на бойовому чергуванні та знаходився у засобах індивідуального захисту. На превеликий жаль, поранення було несумісне з життям…», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі 5 квітня загинули відразу двоє українських військових. Так, в районі Авдіївки боєць ООС отримав смертельні поранення в результаті обстрілу зі стрілецької зброї.

Пізніше стало відомо, що в районі Золотого через ворожу атаку бойовиків український військовий отримав поранення несумісні з життям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: