Зведення ООС: нові обстріли на Донбасі, 2 військових загинули

Читать на русском
На Донбасі бойовики вели вогонь по позиціях українських військових. Двоє бійців отримали поранення, не сумісні з життям.
Штаб ООС.

На Донбасі бойовики вели вогонь по позиціях українських військових. Двоє бійців отримали поранення, не сумісні з життям.

У штабі ООС повідомляють, що за минулу добу, 5 квітня, збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл українських позицій у районі Авдіївки, Лебединського та Водяного. Стріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і ручних протитанкових гранатометів.

Дев’ять смертей та 250 обстрілів: як минув березень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж березня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Також у районі Золотого-4 бойовики вели обстріл по позиціях українських бійців з гранатометів і великокаліберних кулеметів. А в районі Новоолександрівки стріляли зі стрілецької зброї.

На ранок 6 квітня обстрілів з боку бойовиків не зафіксовано.

Нагадаємо, на Донбасі ввечері 5 квітня через обстріл бойовиків біля Авдіївки отримав смертельне поранення військовослужбовець Об'єднаних сил.

Пізніше стало відомо, що в районі Золотого загинув український військовий. Він отримав поранення, не сумісні з життям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: