У Києві введуть нові штрафи за порушення карантинних обмежень

Читать на русском
Карантин так чи інакше порушується в більшій частині офісів незалежно від їх приналежності, приватні вони, або державні
Ілюстративне фотоФото УНІАН

Київських роботодавців почнуть штрафувати за порушення карантинних обмежень в офісах; офіси, попри локдаун в столиці, продовжують працювати в повному обсязі, всупереч рекомендаціям та прямим заборонам влади.

Про це заявив глава Держспоживслужби Києва Олег Рубан в ефірі телеканалу «Україна 24».

«На жаль, 85% колективів працювали в повному обсязі, в приміщеннях не дотримуються дистанції, режим носіння масок. Тому ми будемо штрафувати таких роботодавців мінімум на 34 тисячі гривень», - сказав він.

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

Рубан зазначив, що карантин так чи інакше порушується в більшій частині офісів незалежно від їх приналежності, приватні вони, або державні. Тому тепер в офіси при виявленні порушень карантинного режиму будуть приходити правоохоронці та виписувати штрафи.

Нагадаємо, у Києві з понеділка, 5 квітня, посилюють локдаун. У столиці будуть закриті школи, дитячі садки, а в громадському транспорті та метро вводять спецпропуски.

3 квітня в Києві зафіксували новий антирекорд по добовому приросту коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: