Київ посилює локдаун: закривають школи і дитсадки

Читать на русском
У Києві з 1 квітня закриють продуктові ярмарки. З 5 квітня - школи і дитсадки. Громадський транспорт і метро працюватиме за спецперепустками.
Віталій Кличкоkyivcity.gov.ua

У Києві знову посилюють карантин. З 1 квітня закриють продуктові ярмарки. З 5 квітня – школи і дитсадки. Громадський транспорт і метро працюватиме за спецперепустками.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у середу, 31 березня, в Telegram.

У столиці за добу жертвами COVID стали ще 35 осібЗа добу у Києві виявили 1 100 нових випадків коронавірусу, 35 пацієнтів померли, одужали 26.

За його словами, з понеділка, 5 квітня, у столиці закриють всі школи і дитячі сади.

Весь громадський транспорт - і наземний, і метро - працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто, виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

«Керівники ж установ, підприємств, закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, надати відпустки», – заявив мер.

Заклади громадського харчування продовжать працювати тільки на винос або доставку (як було після посилення карантину з 20 березня).

Продуктові ярмарки закриються з 1 квітня, нагадав Кличко.

Також він закликав поліцію контролювати дотримання карантину як установами, так і киянами.

Такі обмеження у Києві будуть діяти як мінімум до 16 квітня, уточнив мер.

Нагадаємо, у Києві з 20 березня почали діяти жорсткі карантинні обмеження, які запровадили через складну ситуацію з коронавірусом. Як повідомляв раніше Кличко, локдаун у Києві мав діяти до 9 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: