КМДА відреагувала на продаж в інтернеті спецперепусток на транспорт

Читать на русском
У Києві з 5 квітня проїзд у громадському транспорті буде тільки за спецперепустками. Квитки видає профільний Департамент КМДА, однак їх уже почали продавати в мережі. Влада Києва звернулася до поліції.
Фото: strana.ua

Влада Києва звернулася до Головного управління Національної поліції щодо продажу в інтернеті спецквитків на громадський транспорт.

Про це повідомляє пресслужба КМДА у суботу, 3 квітня.

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

«Сьогодні почалася видача спецквитків на проїзд у громадському транспорті. І відразу в мережі Інтернет почали з'являтися оголошення про їх продаж», - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з такими оголошеннями Департамент транспортної інфраструктури КМДА звернувся до поліції.

Влада Києва нагадала, що спецперепустки на проїзд безкоштовно видають організаціям, співробітники яких забезпечують життєдіяльність країни і міста - це медичні працівники, працівники правоохоронних органів, працівники житлово-комунальної сфери, працівники супермаркетів і аптек, соціальні працівники та ін.

Нагадаємо, у Києві з понеділка, 5 квітня, посилюють локдаун. У столиці будуть закриті школи, дитячі садки, а в громадському транспорті і метро вводять спецперепустки.

Сьогодні у Києві - новий антирекорд з добовому приросту коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: