Нардеп назвав можливу дату позачергового засідання Ради

Читать на русском
Порядок денний поки що невідомий, проте передбачається, що серед іншого депутати обговорять погром на Банковій 20 березня
Олександр КачураFacebook

Позачергове засідання Верховної ради України, імовірно присвячене погрому під Офісом президента України під час акції протесту 20 березня на Банковій, може відбутися 26 березня.

Про це написав народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура у своєму Telegram-каналі.

«Попередньо позачергове засідання ВР відбудеться в п'ятницю (26.03). Порядок денний буде пізніше. Але я буду пропонувати також включити питання про тарифи, ФОП і доступне розмитнення авто», - повідомив Качура.

Політолог відмив нацистську свастику з будівлі ОПУУ Києві політолог стер нацистську свастику з Офісу президента. Комунальники поки що не приступили до прибирання будівлі.

Нагадаємо, 20 березня в Києві під Офісом президента пройшла акція на підтримку засудженого до 7 років Сергія Стерненка. Активісти палили фаєри, а також підпалили табличку офісу президента. Крім того, в будівлі ОПУ розбили шибки та розмалювали написами стіни.

У МВС повідомили, що затримали найбільш агресивного учасника акції. Чоловікові закидають статтю хуліганство.

Збитки від погрому і розмальовок будівлі ОПУ попередньо оцінили у 2 млн грн.

Раніше у Верховній раді України був зареєстрований проєкт постанови про засудження акції протесту на Банковій 20 березня 2021 року біля офісу президента України. Документ отримав номер 5295.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: