Зеленський відреагував на санкції США проти Коломойського

Читать на русском
Україна підтримує впровадження США санкцій проти олігарха Ігоря Коломойського. Уряд зараз працює над тим, щоб повернути гроші в Україну.

Україна підтримує впровадження США санкцій проти олігарха Ігоря Коломойського. Уряд зараз працює над тим, щоб повернути гроші в Україну.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час відеозвернення.

«Ми підтримуємо це рішення і працюємо над тим, щоб повернути в Україну кошти. Щоб повернути в Україну справедливість. Її головний принцип полягає в тому ми чітко бачимо різницю між поняттями «великий бізнес» і «олігархічний клас», - заявив він.

За словами Зеленського, без різниці яке прізвище у бізнесмена, проте він має бути готовий працювати законно і прозоро.

«А ось прізвища тут не мають ніякої різниці: Медведчук, Коломойський, Порошенко, Ахметов, Пінчук, Фірташ або будь-який інший. Важливо одне - ти готовий працювати законно і прозоро або хочеш і надалі - створювати монополії, контролювати ЗМІ, впливати на депутатів та інших державних службовців? Перше - підтримується. Друге - закінчується», - додав він.

Нагадаємо, 5 березня Державний департамент США впровадив санкції проти олігарха Ігоря Коломойського, звинувативши його в корупційній діяльності в Україні протягом 2014-2015 років. Під санкції потрапили також всі члени сім'ї Коломойського.

В Офісі президента, коментуючи санкції проти Коломойського, подякували США за «допомогу в деолігархізації України».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: