У Зеленського прокоментували санкції США проти Коломойського

Читать на русском
В Офісі президента відреагували на рішення Держдепу США про впровадження санкцій проти бізнесмена та олігарха Ігоря Коломойського.

В Офісі президента відреагували на рішення Держдепу США про впровадження санкцій проти бізнесмена та олігарха Ігоря Коломойського.

У Зеленського відзначили, що Україна вдячна кожному партнеру за підтримку на шляху деолігархізації, йдеться в заяві в Telegram-каналі Офісу президента.

Як відзначили в президентському офісі, Україна повинна подолати систему, в якій домінують олігархи, і в цьому їй допомагають міжнародні партнери.

Обшуки в офісах Коломойського в США: як це вплине на позиції олігархаРеальні ризики для Коломойського з’являться тоді, коли США вимагатимуть екстрадиції, вважає експерт.

«Менш ніж за два роки каденції він (президент Володимир Зеленський - ред.) зробив для деолігархізації в рази більше, ніж будь-хто з попередніх президентів... Україна вдячна кожному партнеру за підтримку на цьому шляху. Боротьба з олігархами лежить не тільки в площині кримінальної відповідальності», - відзначили в ОП.

У Зеленського додали, що «кожне справедливе рішення» в напрямку деолігархізації допомагає Україні «стати сильною і по-справжньому незалежною державою».

«Ми будемо невідступно рухатися на шляху реформування кожного сектора і зміцнення наших відносин, в тому числі і зі стратегічним партнером - США», - додали в ОП.

Сьогодні стало відомо, що США впроваджують санкції проти олігарха Ігоря Коломойського, якого звинувачують в корупції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: