Мендель прокоментувала можливість санкцій України проти Коломойського

Читать на русском
Мендель не знає, чи будуть впроваджувати санкції, так само як і не знає нічого про перспективу видачі Коломойського Сполученим Штатам.
Юлія Мендельpresident.gov.ua

Поки що не зрозуміло, чи збирається Україна запроваджувати будь-які санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського, який потрапив під санкції США.

Про це прессекретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель сказала в інтерв'ю виданню «Гордон».

«Ну, подивимося», - заявила вона, коментуючи питання про можливість введення санкцій проти Коломойського. Аналогічним чином Мендель відповіла на питання про видачу Коломойського Сполученим Штатам.

«Подивимося. Я ж не ворожка... Буде як буде... Ми ж стоїмо за інтереси та держави, і кожного українця. Я нікому зараз не погрожую і не збираюся йти проти когось і розповідати якісь речі, які можна інтерпретувати по-різному. Просто нумо дивімось, як будуть розвиватися справи. Санкція визначена, яка є більш символічною і свідчить, що у них є докази його корупції, оскільки там звучить чітко слово «корупція». Я думаю, що це не кінець. Думаю, це початок», - зазначила вона.

Нагадаємо, 5 березня Державний департамент США запровадив санкції проти олігарха Ігоря Коломойського, звинувативши його в корупційній діяльності в Україні протягом 2014-2015 років. Під санкції потрапили також всі члени сім'ї Коломойського.

В офісі президента, коментуючи санкції проти Коломойського, подякували США за «допомогу в деолігархізації України».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: