Байден заявив про готовність публічно вакцинуватися від COVID

Читать на русском
Обраний президент Сполучених Штатів Джо Байден готовий публічно пройти процедуру вакцинації від коронавірусної інфекції.
Фото з відкритих джерел

Обраний президент Сполучених Штатів Джо Байден готовий публічно пройти процедуру вакцинації від коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що Байден заявив про свою готовність вакцинуватися від хвороби після того, як директор Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань США Ентоні Фаучи визнає безпечність препарату.

Політик підкреслив, що попередні президенти США (Білл Клінтон, Джордж Буш і Барак Обама), які теж заявили про готовність публічно зробити щеплення від коронавірусу, «подали приклад того, як потрібно діяти».

«Люди втратили віру в здатність вакцини ефективно працювати. Цифри довіри до неї приголомшливо низькі, і тому важливо, що в такій ситуації роблять президент і віце-президент», - зауважив політик.

Нагадаємо, кандидат на пост президента Сполучених Штатів від Демократичної партії Джо Байден переміг на президентських виборах в США. Він набрав 306 голосів виборників з необхідних для перемоги 270.

Демократ вже сформував свою адміністрацію. Її першочерговим завданням буде боротьба з корупцією, як всередині країни, так і в глобальних масштабах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: