Байден пошкодив ногу під час гри із собакою

Читать на русском
Обраний президент Сполучених Штатів Джо Байден послизнувся і вивихнув кісточку під час гри зі своєю собакою. Політика відвезли до лікаря, де йому роблять рентген та МРТ.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Обраний президент Сполучених Штатів Джо Байден послизнувся і вивихнув кісточку під час гри зі своєю собакою. Політика відвезли до лікаря, де йому роблять рентген та МРТ.

Про це повідомляють Reuters та Fox News.

Зазначається, що кортеж Байдена прибув до ортопеда у місті Ньюарк штату Делавер близько 16 години за місцевим часом.

Лікар, який займається лікування обраного президента, згодом повідомив, що видимих ознак перелому щиколотки у Байдена немає. Однак він додав, що потрібно буде провести більш детальне дослідження.

Джо Байден і його дружина Джилл - господарі двох німецьких вівчарок, Чемпа і Мейджора, якого родина обраного президента взяла з притулку.

Очікується, що Байдени відновлять багатолітню традицію мати у Білому домі домашнього улюбленця, яка зникла за правління Трампа. Він став першим президентом, у якого не було домашніх тварин, більш ніж за 100 років.

Нагадаємо, кандидат на пост президента Сполучених Штатів від Демократичної партії Джо Байден переміг на президентських виборах в США. Він набрав 306 голосів вибірників з необхідних для перемоги 270. Демократ вже сформував свою адміністрацію.

Його конкурент, республіканець Дональд Трамп пізніше заявив про те, що Джо Байден зможе потрапити до Білого дому лише після того, як доведе законність набраних ним 80 мільйонів голосів виборців, які і дають йому 306 голосів у колегії виборників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: