У КСУ заявили, що сьогодні не розглядали земельну реформу

Читать на русском
Конституційний суд 5 листопада не розглядав питання про конституційність закону про запуск ринку землі. Цю справу відкладено.
фото з відкритих джерел

Конституційний суд України в четвер, 5 листопада, не розглядав питання щодо конституційності закону про запуск ринку землі. Поки цю справа відкладено.

Про це повідомили в пресслужбі КСУ.

Конституційна криза: яких кроків чекають від України на ЗаходіЗахідні партнери не братимуть на себе відповідальності за політичні шляхи розв’язання кризи, проте зацікавлені у збереженні антикорупційних органів, вважає експерт.

«Розгляд справи про конституційність Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обороту земель сільськогосподарського призначення» Конституційним Судом відкладено. Про дату та час розгляду вищевказаних справ буде повідомлено на офіційному веб-сайті КСУ», - йдеться в повідомленні.

Разом з тим в суді повідомили, що сьогодні на закритій частині засідання КСУ розглядав справу щодо «офіційного тлумачення положень першого речення частини першої статті 13, частини першої статті 14 Конституції України».

Однак у розгляді справи оголошено перерву у зв'язку з відсутністю кворуму, додали в пресслужбі.

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилася інформація, що сьогодні на початку пленарного засідання Конституційного суду чотири судді відмовилися брати участь в роботі.

Раніше повідомлялося, що КСУ не виніс рішення щодо «мовного» закону.

Президент Володимир Зеленський запропонував звільнити весь склад КСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: