У Харкові прощаються із загиблими в катастрофі Ан-26 курсантами – трансляція

Читать на русском

У Харкові 6 жовтня проходить церемонія прощання з військовими і курсантами, які стали жертвами катастрофи Ан-26 під Чугуєвом. На церемонію прибув президент Володимир Зеленський.
скріншот з відео Суспільне

У Харкові у вівторок, 6 жовтня, проходить церемонія прощання з військовими і курсантами, які стали жертвами катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвом.

Захід анонсувала пресслужба Харківської ОДА.

Трагедія Ан-26 під Харковом: коли будуть відомі причини аваріїПовні висновки про технічні причини катастрофи будуть можливі щонайменше за рік, вважає експерт.

Церемонія прощання із загиблими військовослужбовцями почалася о 10:00 на площі Свободи. На ній присутній президент України Володимир Зеленський разом з дружиною.

У зв'язку з заходом центр міста перекрили до опівдня. Так, рух обмежено вул. Сумською, а також вул. Трінклера.

Церемонія прощання із загиблими в авіакатастрофі АН-26Суспільне Харків

Нагадаємо, військовий літак Ан-26 зазнав аварії біля Чугуєва увечері 25 вересня. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил. Вижив тільки один курсант.

29 вересня в Харкові відбулася церемонія вшанування пам'яті курсанта Віталія Вільхового, який помер від важких травм в лікарні після авіакатастрофи Ан-26.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: