У Харкові попрощалися із загиблим у катастрофі Ан-26 курсантом

Читать на русском
У Харкові 29 вересня відбулася церемонія вшанування пам'яті курсанта Віталія Вільхового, який помер у лікарні після авіакатастрофи літака Ан-26.
фото facebook.com/olexiykucher.kh

У Харкові 29 вересня на Меморіалі Слави відбулася церемонія вшанування пам'яті курсанта Віталія Вільхового, який помер від важких травм у лікарні після авіакатастрофи літака Ан-26.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер у Facebook у вівторок, 29 вересня.

У справі катастрофи АН-26 допитали понад 40 свідківУ справі авіакатастрофи військового літака АН-26 в Харківській області допитали понад 40 свідків. Також призначено 26 судово-медичних експертиз.

«Провели в останню путь загиблого в авіакатастрофі під Чугуєвом курсанта Віталія Вільхового. Майбутній навіки пілот. Вічна і світла пам'ять», - написав Кучер.

Курсант Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба Віталій Вільховий був одним із двох хлопців, які не загинули на місці падіння літака ввечері 25 вересня. Однак Віталій зазнав до 90% опіків тіла. Лікарі боролися за його життя, але 26 вересня курсант помер у реанімації.

Прощання з більшістю жертв авіакатастрофи під Чугуєвом відбудеться після ідентифікації тіл. Як раніше повідомляв Кучер, експертизи ДНК будуть проходити в прискореному режимі - протягом 14 днів.

Нагадаємо, військовий літак Ан-26 зазнав аварії біля Чугуєва ввечері 25 вересня. На борту було 27 осіб, з них 20 - курсанти ХНУВС. Загинули 26 осіб. Вижив тільки один курсант.

Експерти вже почали розшифровку бортових самописців літака Ан-26. Процедура потребує 3-5 днів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: