Зеленський поїде у Харків на прощання із загиблими в АН-26

Читать на русском
У Харкові проходить підготовка церемонії прощання із загиблими курсантами та членами екіпажу Ан-26, який розбився 25 вересня під Чугуєвом.
Фото з відкритих джерел.

Президент Володимир Зеленський приїде до Харкова на церемонію прощання із загиблими курсантами та членами екіпажу Ан-26.

Як повідомляє місцевий телеграм-канал ВЕХА, траурний захід пройде завтра, 6 жовтня, на Площі Свободи.

Катастрофи військової авіації: скільки літаків та вертольотів розбилось в світі з початку 2020 рокуАвіатрощі, у тому числі, під час навчальних польотів, сталися в Пакистані, США, РФ, окупованому Криму, Казахстані, Індії та Україні.

У місті триває підготовка до церемонії прощання.

Нагадаємо, військовий літак Ан-26 зазнав аварії біля Чугуєва, Харківська область, увечері 25 вересня. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

У авіатрощі загинули 26 осіб. Вижив один курсант.

Командування Повітряних Сил ЗСУ оприлюднило візуалізацію схеми повітряного руху на військовому аеродромі, якої дотримуються в усьому світі.

«Слово і діло» дослідило, скільки військових літаків та вертольотів зазнали катастрофи, зокрема, й під час тренувальних польотів, з початку 2020 року.

Також ми писали, що з початку каденції президент України Володимир Зеленський здійснив 80 робочих поїздок областями України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: