Бортові самописці військового літака АН-26 розшифрували

Читать на русском
Бортові самописці військового літака АН-26, який минулого тижня розбився в Чугуєві, розшифрували. Під час розшифровки виникли проблеми зі звуком.

Бортові самописці військового літака АН-26, який минулого тижня розбився в Чугуєві, розшифрували. Під час розшифровки виникли проблеми зі звуком.

Про це заявила голова підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету ВР Ірина Верещук в ефірі телеканалу Україна 24.

Наймасштабніші авіакатастрофи, що сталися в Україні або з українськими літакамиАвіакатастрофа поблизу Салоніків, Скнилівська трагедія, збиття Boeing біля Донецька та літака МАУ в Тегерані.

Комітет Ради вже сьогодні ознайомитися з інформацією, яку отримали з бортових самописців літака.

«Сьогодні нам доповіли, що «чорні скриньки» були розшифровані. Спочатку були проблеми зі звуком, але зараз все розшифровано. Уже сьогодні приступаємо до оцінки того, що було в «чорних скриньках», - заявила вона.

Нагадаємо, військовий літак АН-26 зазнав аварії 25 вересня в Чугуєві під час навчального польоту. На його борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил. Вижив тільки один курсант.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: