Катастрофа Ан-26: родичам почали видавати тіла загиблих

Читать на русском
У п'ятницю, 2 жовтня, почалася процедура видачі тіл загиблих в авіакатастрофі військового літака Ан-26 під Чугуєвом в Харківській області.
прощання з Віталієм Вільховимkharkivoda.gov.ua

У п'ятницю, 2 жовтня, почалася процедура видачі тіл загиблих в авіакатастрофі військового літака Ан-26 під Чугуєвом в Харківській області.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Бортові самописці військового літака АН-26 розшифрувалиБортові самописці військового літака АН-26, який минулого тижня розбився в Чугуєві, розшифрували. Під час розшифровки виникли проблеми зі звуком.

«Сьогодні розпочато процедуру видачі тіл родичам загиблих для поховання», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, військовий літак Ан-26 зазнав аварії біля Чугуєва увечері 25 вересня. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил. Вижив тільки один курсант.

Глава Харківської ОДА Олексій Кучер повідомляв, що прощання з більшістю жертв авіакатастрофи під Чугуєвом відбудеться після ідентифікації тіл. Експертизи ДНК проводилися в прискореному режимі.

У Харкові 29 вересня на Меморіалі Слави відбулася церемонія вшанування пам'яті курсанта Віталія Вільхового, який помер від важких травм в лікарні після авіакатастрофи Ан-26.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: