Зведення ООС: бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, є поранені

Читать на русском
На Донбасі за добу, 30 вересня, бойовики 11 разів порушували режим припинення вогню. Один український військовий отримав поранення.
Фото - штаб ООС.

На Донбасі за добу, 30 вересня, бойовики 11 разів порушували режим припинення вогню. Один український військовий отримав поранення.

Як повідомили в штабі операції Об'єднаних сил, противник двічі порушив «тишу» на Донецькому напрямку - зі стрілецької зброї поблизу Авдіївки і з автоматичного станкового гранатомета неподалік Новотроїцького.

На Луганському напрямку бойовики обстрілювали позиції ООС поблизу Новоолександрівки, Золотого, Хутора Вільного, Зайцевого, Миронівського, Новотошківського. При цьому застосовувалося стрілецьку зброю, а також гранатомети різних систем.

«Один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Воїна оперативно доставили в лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров'я пораненого - задовільний», - повідомили в штабі.

З початку поточної доби, 1 жовтня, бойовики один раз обстріляли позиції ООС поблизу Станиці Луганської, застосувавши автоматичний станковий гранатомет.

Нагадаємо, в Станично-Луганської РДА раніше повідомили, що бойовики «ЛНР» проводять обстріли лісового масиву біля одного з КПВВ. Після цього в області знову почалися масштабні лісові пожежі.

На ранок 1 жовтня жителів сіл Борівське та Воронове евакуюють.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: