Зведення ООС: бойовики запустили два безпілотники, обстрілів немає

Читать на русском
У районі операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики не відкривали вогонь, зате двічі запускали безпілотні літальні апарати.
скриншот facebook.com/pressjfo

Протягом поточної доби в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики не відкривали вогонь, зате двічі запускали безпілотні літальні апарати.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері 23 вересня.

В ООН назвали число жертв війни на Донбасі серед мирних жителівЗа весь час військового конфлікту на Донбасі загинули 3367 цивільних осіб. Понад 7 тисяч мирних жителів були поранені.

Так, в районі населеного пункту Водяне українські військові задокументували прольоти двох ворожих безпілотних літальних апаратів - типу «Квадрокоптер» і «Фантом-4», які перетнули лінію розмежування.

«Засобами радіоелектронної боротьби БПЛА противника були придушені, що унеможливило їх подальше застосування», - сказано в повідомленні.

Також в штабі ООС розповіли, що стан двох військових, які сьогодні вдень біля Пісків підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, середнього ступеня тяжкості. На місці події працює керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку.

Нагадаємо, вранці в штабі ООС також не фіксували порушення режиму перемир'я з боку окупантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: