У Сєвєродонецьку скасували заняття в школах через евакуацію постраждалих від пожеж

Читать на русском
У четвер, 1 жовтня, скасували заняття у школах Сєвєродонецька через евакуацію постраждалих від пожеж . Вогонь забрав життя вже трьох людей, ще троє людей знаходяться у лікарні.
Фото - ДСНС.

У четвер, 1 жовтня, скасували заняття у школах Сєвєродонецька через евакуацію постраждалих від пожеж.

Як повідомляє Сєвєродонецька військово-цивільна адміністрація, пожежа дійшла до околиць міста. Жителів сіл Борівське і Воронове евакуюють.

Наймасштабніші лісові пожежі в УкраїніПротягом останніх дев'яти років в Україні за кількістю випадків загоряння лісу лідирує 2017 рік – 2 тисячі 371 випадок.

Для надання допомоги сформовано обласний оперативний штаб з надання допомоги постраждалим унаслідок пожеж.

Для всіх постраждалих та всіх охочих надати допомогу в ліквідації наслідків пожеж цілодобово працює штаб за телефоном: 095-910-19-20.

Нагадаємо, раніше пожежі в Луганській області, що виникли на початку вересня, рятувальникам вдалося загасити лише через тиждень. Тоді горів ліс у Новоайдарському районі, а також суха трава, хмиз і лісовий масив між селами Айдар і Лобачеве.

30 вересня у Луганській області знову розпочалися масштабні лісові пожежі. Вогонь забрав життя вже трьох людей, ще троє людей знаходяться у лікарні.

У Станично-Луганській РДА повідомили, що бойовики «ЛНР» проводять обстріли лісового масиву біля одного із КПВВ Луганщини. Для цього вони використовують зброю великого калібру, яка провокує виникнення пожеж.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: