Зеленський про Авакова: кращого міністра немає

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський вважає главу МВС Арсена Авакова кращим міністром на цей момент для цього відомства, незважаючи на протестні акції за його відставку.

Президент Володимир Зеленський вважає главу МВС Арсена Авакова кращим міністром на цей момент для цього відомства, незважаючи на протестні акції за його відставку.

Про це він заявив під час зустрічі з представниками ЗМІ з нагоди Дня журналіста у суботу, 6 червня, у селі Залісся Броварського району Київської області.

На його переконання, Аваков має лишатись міністром, щоб закінчити розслідування справи про вбивство у 2016 році журналіста Павла Шеремета.

«Досі немає кращого міністра. Я вважаю його дійсно потужним міністром. Я розумію через що страйки. Я чесно відверто відповідав на це питання. Якщо людина взялась за якусь сенсаційну справу, вона повинна її довести і не повинна її кидати. Я пояснюю через звільнення Рябошапки, щоб у нас не сталось питань зі справою Гандзюк, вона продовжилась, її доведуть до кінця, винуватці будуть за ґратами. Так само з паном Арсеном Борисовичем, я вважаю, що він повинен закінчити справу Шеремета. Для суспільства він стейкхолдер цієї ситуації, тому він має довести її до кінця», − сказав Зеленський.

Як відомо, на сайті Верховної ради зареєстрували проєкт постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ України.

Напередодні голова МВС Арсен Аваков звітував в залі парламенту щодо подій в Кагарлику і Броварах.

У той же час в центрі Києва, під Верховною радою, сьогодні пройшли мітинги з вимогою відправити у відставку Авакова. В акції взяли участь кілька сотень людей.

Також повідомлялося, що подібні мітинги відбулися сьогодні в 11 областях України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: