В Україні тривають мітинги в 11 областях

Читать на русском
Правоохоронці посилили громадську безпеку під час масових акцій 5 червня. Мітинги відбуваються у Києві та ще 11 областях.

Правоохоронці посилили громадську безпеку під час масових акцій у пятниц'ю, 5 червня. Мітинги відбуваються у Києві та ще 11 областях.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

У центрі Києва мітингують за відставку АваковаУ п'ятницю, 5 червня, в центрі Києва, під Верховною радою, проходять мітинги з вимогою відправити у відставку очільника МВС України Арсена Авакова.

За громадським порядком слідкують поліцейські та військовослужбовці Нацгвардії. Водночас, у поліції не уточнили кількість залучених правоохоронців.

«5 червня, у центрі столиці та 11 регіонах держави заплановано проведення масових акцій. Аби не допустити порушень громадського порядку, працівники структурних підрозділів поліції, військовослужбовці НГУ кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на посилене чергування», - йдеться у повідомленні.

У Нацполіції також просять організаторів акцій та їх учасників дотримуватись карантину та не порушувати громадський порядок.

Нагадаємо, сьогодні в столиці під Верховною радою зібралися учасники акції і вимагають відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Раніше міністр виступив в Раді під час години запитань до уряду.

Зокрема міністр внутрішніх розповів, що поліції введуть відеофіксацію слідчих дій після інциденту в Кагарлику.

Також Аваков вважає перестрілку в Броварах «штучно створеним конфліктом».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: