Суд оштрафував двох учасників протестів у Нових Санжарах

Читать на русском
Новосанжарський районний суд Полтавської області затвердив дві угоди про визнання вини між учасниками масових заворушень у Нових Санжарах і правоохоронцями.

Новосанжарський районний суд Полтавської області затвердив дві угоди про визнання вини між учасниками масових заворушень у Нових Санжарах і правоохоронцями.

Кожного обвинуваченого оштрафували на 850 гривень, повідомляє пресслужба прокуратури Полтавської області.

Наголошується, що суд визнав двох жителів Новосанжарського району винними у блокуванні дороги з допомогою перешкод (ч. 1 ст. 279 КК України). Їм призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

«Зазначені особи, усвідомлюючи свої дії, залишили 2 трактори на проїжджій частині дороги, заблокувавши таким чином, рух громадського та іншого транспорту», - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, 20 лютого з Уханя в Україну повернулися 45 українців і 27 іноземців. Вони прибули до медичного закладу Нові Санжари в Полтавській області. Перед цим відбулися сутички силовиків з місцевими жителями. У хід йшли пляшки, палиці та каміння. Люди палили шини.

Глава держави Володимир Зеленський звернувся до громадян України у зв'язку з протестами проти громадян, яких евакуювали із Китаю, де бушує небезпечний коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: